HomeHvordanIphone10 Nyttige og kule widgeter for iPhone Lock -skjermen (iOS 16)

10 Nyttige og kule widgeter for iPhone Lock -skjermen (iOS 16)

IOS 16 -låseskjermen gjør det mulig å tilpasse låseskjermen som aldri før. Du kan nå legge til widget -apper direkte på låseskjermen din, slik at du kan få tilgang til informasjon og statistikk på et øyeblikk uten å måtte låse opp iPhone. Spesielt hvis du får en iPhone 14 med en alltid-på-skjerm, er dette definitivt en produktivitets- eller underholdningsspillveksler!

10 beste iPhone iOS 16 låseskjermwidgeter

De beste iOS -widgetsene i boken min tilbyr verdifull informasjon, fungerer uten for mange feil, og ser bra ut på låseskjermen min. Mine favoritter er:

1. Widgetsmith (gratis)
"Widgetsmith

Widgetsmith er sannsynligvis den beste iPhone Widget -appen der ute fordi den lar deg tilpasse låseskjermen (og startskjermen) på enestående måter. Det fungerer på samme måte som Watchsith for Apple Watch fordi det lar deg designe og tilpasse hvordan widgets ser ut. Den gratis versjonen lar deg velge fra forskjellige alternativer, inkludert bilder, tekst, batterilevetid, pollennivåer, etc. Den betalte versjonen lar deg utforske vakre temaer som høst eller jul og tilpasse dem ytterligere.

2. Pakke – leveringssporing (gratis)
"Pakke

Jeg kan få en liten tvangstanker som sjekker leveringstidene for noe jeg har bestilt og er spent på å motta, som iPhone 14 Pro Max! Å bruke denne widgeten sparer meg tid ved å la meg se alle leveringsoppdateringer til de mest etterlengtede ordrene mine når jeg ser på telefonen min. For å oppdage flere apper som gir verdi til hverdagen din, ikke glem å registrere deg for vår gratis Tips på Dagen Nyhetsbrev.

3. SolarWatch Sunrise Sunset Time (gratis)
"Solar

Å jage solnedganger er en av mine favoritt hobbyer, men dagen kan ofte løpe fra meg. Jeg liker SolarWatch -appen fordi den lar meg planlegge dagen rundt solarrangementer, og denne widgeten lar meg se den kommende solnedgangen eller soloppgangen direkte på låseskjermen min.

4. Waterminder Water Tracker (gratis)
"Waterminder

Å holde seg hydrert er så viktig, men som mange mennesker sliter jeg med å huske å drikke nok vann gjennom dagen. Ikke bare gjør Waterminder -appen det enkelt å holde rede på hydratiseringen din, men widgeten lar deg logge en kopp vann ved å banke på låseskjermen, noe som gjør det å holde deg sunt så mye enklere.

5. Personlig beste – treningsøkter (gratis)
"Personlig

Denne appen viser din beste trening i måneden eller året, og du kan ha den vist på låseskjermen din via flere widgetalternativer. Jeg synes det er veldig motiverende å se en påminnelse om min personlige plate. Enten det er imponerende og vanskelig å slå eller lavere enn gjennomsnittet, å se det minner meg om å bli mer aktiv igjen. Å se det hver gang jeg ser på telefonen min er en flott påminnelse om å komme i bevegelse og konkurrere mot meg selv.

6. Ting 3 ($ 9.99)
"Ting

Ting -appen har vunnet priser fordi det gjør å lage lister og huske oppgaver enkelt på alle Apple -enhetene dine. Med iOS 16 -oppdateringen inkluderer dette widgets for låseskjerm! Engangsavgiften på $ 9,99 lar deg bruke appen på den foretrukne enheten din, og tilbyr forskjellige widgeter, slik at du kan velge hva som fungerer best for deg.

7. Flyy (gratis)
"Flyy

Flighty er en flott app for hyppige løpesedler, men selv om du ikke flyr super ofte, kan det fremdeles være nyttig på en tur. Siden iOS 16 lar deg få lagret flere låseskjermer, liker jeg å ha en reise som er klar til å gå hvis jeg flyr eller henter noen fra en flyplass. Jeg synes det også er spennende å ha flyopplysningene mine før turen for å minne meg på at jeg skal til å dra på et eventyr. Den betalte versjonen av denne appen koster 49,99 dollar og har enda flere funksjoner, men den gratis har vært mer enn tilstrekkelig for mine formål.

8. Pestle: Oppskriftsarrangør ($ 19.99/år eller $ 37.99 engangsavgift)
"Pestle

Pestle er en kul app som lar deg lagre oppskrifter fra et hvilket som helst nettsted med et klikk på en knapp, slik at du ikke trenger å bla for å finne ingrediensene eller legge til oppskriften i et rot av bokmerker. Låseskjerm -widgeten er spesielt for måltidsplanfunksjonen, noe som er flott for alle som prøver å budsjettere penger eller kalorier ved å planlegge måltidene på forhånd. Å se den på låseskjermen har mange fordeler og kan hjelpe deg med å holde deg på sporet. Du kan prøve appen gratis ved å registrere deg for den to ukers rettssaken.

9. Facebook (gratis)
"Facebook

Selv om jeg er en ivrig Facebook -bruker, trodde jeg aldri at jeg ville være spent på en Facebook -widget fordi jeg, om noe, prøver å bruke mindre tid på appen for sosiale medier, ikke mer. Jeg ble positivt overrasket over at widgets hjalp meg med å gjøre nettopp det. Jeg er spesielt glad i bursdagswidgeten og toppoppdateringene, for ikke bare kan jeg holde meg oppdatert på favorittkontoer, jeg savner heller ikke lenger bursdager, alt uten å rulle tankeløst.

10. Motivasjon (gratis)
"Motivasjon

Jeg elsker å bruke motivasjonsappen på Apple Watch fordi jeg kan være hard på meg selv og føle meg nede. Noen ganger er alt som trengs et inspirerende sitat eller en påminnelse om at livet er flott eller vil bli bedre å sette et smil på et ansikt. På dager som jeg ikke føler meg best, liker jeg å bytte til en positiv låseskjerm med motivasjons -widgeten foran og sentrum for å gi meg glede og fred.

Widgets ble først introdusert for iPhones med iOS 14-oppdateringen, så tredjepartsapper har hatt mye tid til å lage og perfeksjonere dem. Hvis favorittappen din ikke har en lock -skjerm widget ennå, vær tålmodig, de jobber sannsynligvis med en mens du leser dette! Deretter lære å lage låseskjermer i iOS 16 for å oppdage nye måter å Tilpass iPhone.