HomeiPadApp lørdag: Groupon

App lørdag: Groupon

For meg er det eneste som er bedre enn å ha det godt med familie og venner, å vite at jeg får mest mulig ut av pengene jeg bruker mens vi er ute og om. Det er derfor jeg har hatt glede av å bruke Groupon-appen så langt, og hvorfor shopping- og kupongappen har tjent en permanent plass på min iPhone. Enten jeg leter etter rabatter på restauranter, pengerbesparende tilbud på hotellrom eller andre reiseutgifter, eller til og med opplevelser som parmassasje eller innendørs lekeplassbilletter til barna, ser Groupon app alltid ut til å ha en kupong eller rabatt for å hjelpe holde kostnadene nede. Best av alt, er Groupon mobilapp gratis, og det er stadig nye bedrifter og selgere som tilbyr noen av de beste kupongene og rabatter jeg har funnet overalt på nettet eller i print. La oss begynne å lære om Groupon-appen for iPhone og iPad, slik at du kan begynne å spare penger også!

Relatert: 6 Best Money-saving Kupongapplikasjoner for iPhone i 2018

Groupon (Free)

gruppe på

Hva er Groupon Hvordan virker det?

Groupon

Groupon kommer opp på sitt tiårs jubileum; Selskapet ble grunnlagt i Chicago som en del av den blomstrende e-handelssektoren, og var ment å samle bedrifter og kunder på en gjensidig fordelaktig måte. Navnet Groupon bidrar til å forklare forretningsmodellen og oppdraget til selskapet; gruppe + kupong = Groupon. Selgere og tjenesteleverandører tilbyr rabatt eller rabatt på et bestemt antall personer, som oppdager og krever rabatten gjennom Groupon-appen. Denne prosessen gir publisitet og inntekter til de deltagende selskapene, samtidig som kundene får opplevelser og tjenester som de kanskje ikke har prøvd, uten at det er et incitament til rabatt.

For å begynne å bruke Groupon, bare last ned appen fra App Store. Din Groupon-konto er gratis å opprette, og du må ta dette trinnet for å kunne lagre og kjøpe avtaler gjennom appen. Når du har konfigurert profilen din, kan du begynne å surfe på appen. Et annet viktig notat; For å finne tilbud i ditt område må du sørge for at Location Services er aktivert for Groupon-appen.

Groupon avtaler er delt inn i seksjoner: Varer, Ting å gjøre, Skjønnhet Spa, restauranter, reise, salgsseksjon og helse Fitness. Bare bla til venstre til du finner kategorien du leter etter, og trykk på den for å avsløre tilbudene i den kategorien. Hvis du leter etter en bestemt avtale i stedet for å søke, kan du skrive inn spørsmålet ditt i Groupons søkefelt og raskt oppdage om kupongen du vil ha, er tilgjengelig. Jeg har personlig kun kjøpt tilbud fra restauranter, ting å gjøre og reiser, så jeg kan ikke kommentere kvaliteten på varene, leveringshastigheten eller enkel avkastning fra varer-delen. Jeg kan forgrene meg ut i andre områder av Groupon-appen i fremtiden, men for nå er denne anmeldelsen begrenset til erfaringer og tjenester.

groupon kuponggroupon com

Hvis du har Location Services slått på for Groupon-appen, blir du automatisk tilbudt avtaler i ditt område. Hvis du bor i et mer urbant område, har du mye mer å velge mellom, men det er mange tilbud å oppdage selv i landlige områder, som Iowa. Siden du allerede har sett standardinnstillingen ovenfor, som er et søk i mitt lokale område, la oss gå gjennom hvordan jeg bruker Groupon-appen til å finne avtaler på steder jeg planlegger å reise til.

For å begynne, trykker jeg på Near me til høyre for søkefeltet og skriver inn stedet jeg skal reise til, i dette tilfellet Omaha, Nebraska. Legg merke til at det også er et alternativ å trykke på Land og By; Dette skyldes at Groupon har tilbud fra 15 land, inkludert USA, Canada, Tyskland, Frankrike, Italia, India, Mexico, Russland og mer. Når jeg har angitt plasseringen, kan jeg legge inn et bestemt søk i søkefeltet, eller trykke på ett av forslagene under Søk for å utforske hva som er tilgjengelig.

grouponsgroupon utflukter

Når du har tappet en kategori, blir du tatt til den siden, og du kan begynne å sjekke ut alle tilbudene som er tilgjengelige. Det er filtre for å begrense søket ditt, bare bla til venstre under Utforsk etter kategori og trykk på et valg for å velge en bestemt type aktivitet. For dette eksempelet tappede jeg på Kids Activities, som jeg så kan se ved å bla nedover siden, eller videre smalere ved å trykke på et filter under søkefeltet.

groupon selgerwww groupon com

Her har jeg valgt å filtrere etter pris og tappet på $ 0- $ 20-serien. Nå kan jeg bla gjennom alle tilbudene i nærheten av Omaha, Nebraska, i kategorien Kids Activities, koster $ 20 og under. Umiddelbart merker jeg to sikre vinnere: 29 prosent av moro-biljettbilletter og 50 prosent av ridningstimer.

groupon tilbudkuponger app

Når du har funnet en avtale som ser bra ut til deg, er det på tide å bruke Groupon-appen for å sikre den. Før du bruker pengene dine, er det alltid en god ide å bruke Yelp-appen til å sjekke vurderinger. Jeg har funnet, spesielt i restaurantkategorien, at bedrifter kan bli dårlig vurdert og prøver å øke inntektene ved å få mange mennesker inn gjennom døren med rabatt. Mens det er en gjennomgangsseksjon i appen, liker jeg å få en ny mening for å forsikre meg om at jeg kjøper en Groupon-avtale, alle vil faktisk nyte! Trykk på ditt valg og fortsett å rulle nederst på skjermen for å lære mer om Groupon-kupongen, inkludert hva kjøpet ditt inneholder, Groupon-vurderinger, restriksjoner og hvor lenge rabatten gjelder.

penger sparer appbeste kupongapp

Når du er klar til å kjøpe en avtale, trykker du på Kjøp nederst på denne skjermen, og du vil gå gjennom trinnene for å sikre rabatten.

groupon kuponggruppe på

For å finne Groupon-avtalen din når du er klar til å innløse den, trykker du på Mine ting nederst på skjermen, og klikker på et underavsnitt under Mine gruppene.

groupon kupong

Hvorfor vi elsker det

Sparer penger

Selvfølgelig har jeg allerede nevnt nummer én grunnen til at jeg elsker Groupon, og sparer penger med tilbud på opptil 70% avslag! Rabatter og kuponger fra Groupon strekker min underholdning og reisebudsjett ganske lang vei, noe som gjør det mulig å ta barna på flere opplevelser i lengre perioder. Så langt har jeg fått rabatter på hoteller, restauranter og billetter til attraksjoner mens vi var på østkysten i sommer.

Oppdagelse Reise App

En annen grunn til å elske Groupon er inspirasjonen og de gode ideene jeg oppdager der; Jeg liker ofte å utforske gjennom de ulike kategoriene fordi det er en fin måte å forgrene ut og prøve ting jeg kanskje ikke har forsket på egen hånd. Den Utvalgte delen er spesielt nyttig for dette fordi den tilbyr et bredt spekter av kategorier, og tilbudene oppdateres kontinuerlig. Jeg setter stor pris på å bruke Groupon som et reiseplanleggingsverktøy. det har hjulpet meg med å bestemme destinasjoner jeg ikke hadde vurdert før jeg visste mer om restauranter og aktiviteter tilgjengelig for hvert sted.

Del Groupon-tilbud med venner

Jeg liker virkelig Groupons delfunksjon, som kan sende lenker via tekstmelding, Facebook Messenger, e-post, Slack, post til Facebook og mer. Jeg kjører ofte over avtaler som jeg ikke nødvendigvis ville kjøpe, men jeg vet at en venn ville elske, og nå kan jeg dele Groupon-lenken med bare noen få kraner. Delverktøyet er også nyttig hvis jeg planlegger en tur eller en event med venner; Vi kan alle være på samme side om restaurant og hotellalternativer, og utforske avtaler sammen.

shopping appskuponger app

Sikker Sikre