HomeAppsDe beste appene for gründeren: Time & Money Management, Publicity & More

De beste appene for gründeren: Time & Money Management, Publicity & More

Jeg er tilbake på skolen for å studere en grad og tok nettopp et kurs der studenter kjører en veldig liten satsing med bare $ 20 i oppstartskapital. Jeg valgte 3D-utskrift fordi det allerede var en hobby for meg, og en flaske harpiks var bare tjue dollar. Jeg heter selskapet Jax 3D-utskrifter, og det har gjort ganske bra så langt for en sidevinkling som ble utført for skolen. Vi selger miniatyrer for ting som fangehull og drager og tilpassede deler som vanligvis er dyrere, som vaskemaskinvrider, til fornuftige priser.

Selv om jeg ikke kan fortelle deg hvordan du starter en bedrift fra bunnen av og maksimerer fortjenesten, kan jeg fortelle deg om produktivitetsapper, finansapper, sosiale medierapper og mer som jeg bruker til å drive min egen småbedrift. Jeg vil beskrive hvordan du administrerer forskjellige deler av virksomheten din via telefonen din, så vel som din fornuft. (Som det viser seg, å drive en liten bedrift er et avløp for din mentale velvære.) Jeg håper appene jeg har inkludert vil hjelpe deg så mye som de har hjulpet meg. Hver eneste app jeg har brukt har gjort livet og virksomheten min mye enklere å kjøre enn noe annet jeg har gjort.

Pengehåndtering: Få betalt

Jeg elsker å tjene penger, og jeg elsker det når folk kjøper ting fra meg som jeg har tjent. Men hvordan takler du utvekslingen på nettet? Jeg prøvde to apper, PayPal-virksomhet og Bølge fakturering, både gratis og veldig enkel å bruke.

PayPal Business har vært pålitelig, oppdatert og profesjonell i alle henseender. Det gjør det enkelt å bygge en faktura, og den er fullt integrert i PayPal-økosystemet. Dette integrasjonsnivået betyr at når du sender en faktura, får du betaling via PayPal, og du kan raskt og enkelt overføre pengene til banken hvis du har satt dem opp.

For å lage en rask faktura, bare trykk på lynpilen og velg Opprett faktura. Fyll deretter ut kontaktinfo for klientens PayPal, klikk på Legg til vare eller tjeneste, og fyll ut detaljene, inkludert pris. Klikk deretter Neste og velg Send faktura. Det er raskt og effektivt.

Den andre appen jeg prøvde, Wave Invoicing, er det du bruker til en mer profesjonell og offisielt utseende faktura. Det er like enkelt å bruke som PayPal, med nesten samme trinn.

Det gir deg tre tilpasningsmuligheter og tilbyr kundene flere måter å betale på, inkludert kredittkort. Jeg tror dette er et utmerket alternativ for bedrifter som er mer servicebasert enn produktbasert, men det fungerer bra for begge.

Offentlighet og sosiale medier: Gjør det til å se profesjonelt ut

Når du starter en bedrift, er et av minimums trinnene du må ta å lage en logo. Det er mange apper som kan gjøre det, men Lerret (gratis, $ 12,99 / måned for premium) er min favoritt. Det er den enkleste måten å designe grafikk på telefonen, nedover. Du kan designe den mens du bruker faglig designede maler opprettet av Canvas interne team av designere.

For å gjøre dette, klikker du bare på Ny og deretter på logoen. Du har en mengde maler å velge mellom (jeg valgte en veldig enkel fordi jeg ikke er en veldig fin mann), og trykk bare for å redigere. Det er så enkelt.

Når du har laget logoen din, er du klar til å lage et visittkort. Følg de samme trinnene, bortsett fra å velge Visittkort, og bruk logoen du nettopp opprettet eller velg fra de forhåndsdesignede malene.

Du kan også lage spesifikke ting for Facebook-siden din, administrere Facebook-historiene og Instagram-innleggene og andre nyttige eiendeler. Canvas Stories-seksjon for sosiale medier er et under å se. Denne appen er i forkant av det som er stilig og trendy for å maksimere ditt sosiale medieengasjement. De Aussies vet virkelig hva de gjør der borte.

Apper med sosiale medier

Canva knytter seg veldig godt til den valgte appen min for sosiale medier, Buffer (gratis, $ 15– $ 99 / måned for premie). Buffers raison d’être er å planlegge innlegg i sosiale medier til flere kontoer til forhåndsbestemte tider. Hvorfor betyr det noe? Det er bevist at rekkevidden er mye bedre på bestemte tider av døgnet når flere er online. Buffer har forhåndsvalgte tidspunkt tilgjengelig for deg å legge ut, noe som gjør prosessen enkel.

For å planlegge innlegg, er alt du trenger å gjøre å trykke på plusstegnet, skrive ut et innlegg, ta med et bilde eller en flyer eller andre elementer, og deretter trykke på plustegnet øverst for å legge til flere sosiale mediekontoer du kan publisere under. Slutt til slutt Legg til i kø nederst. Jeg har alltid med et bilde av produktet, en flyer eller en annen grafikk som jeg har laget i Canva (du trenger virkelig å komme på Canva-toget).

Jeg syntes gratisversjonen av Buffer var alt som var nødvendig. Likevel, hvis virksomheten min var mer fokusert på sosiale medier, vil jeg anbefale $ 15 / month-oppgraderingen bare for Instagram-funksjonene.

Ikke glem de grunnleggende sosiale mediene og profesjonelle kontoer for en liten bedrift for å sikre at vi dekker alle basene våre: Facebook og Linkedin. De fleste små bedrifter vil også ønske seg en Instagram konto og a Twitter håndtere for å maksimere deres tilstedeværelse på nettet. Det virker overveldende å bruke alle disse, men ikke bekymre deg: Canva og Buffer vil være den beste hjelpen du kan be om i den forbindelse. De har gjort det veldig enkelt å administrere enhver online tilstedeværelse.

Time Management-apper

Jeg har et forferdelig problem med tidsstyring. Jeg tror mange av oss gjør det. Det er OK, for det er mange alternativer der du kan hjelpe. Min personlige favoritt er fantasi (gratis, $ 4.99 / måned for premie). Jeg har skrevet om det før da det var helt gratis, men Fantastical har nylig oppdatert til en abonnementsbasert modell, noe som er skuffende. Imidlertid er gratisversjonen fremdeles fantastisk (al), og det er fremdeles det viktigste jeg velger over Apple Calendar-appen.

Du kan administrere kalendere (posten min er elleve forskjellige kalendere) alt i en app, raskt legge til arrangementer, slette hendelser, bli påminnet om bursdager og mye mer. For å legge til en hendelse, klikk på plusstegnet og fyll ut detaljene. Det kan ikke være enklere.

Jeg har også et forferdelig problem med å huske ting. Det er derfor jeg henvender meg til Simple (gratis, $ 1,99 / måned for premie). Dette er en av de beste notat-appene jeg noensinne har brukt. Den fungerer også som en påminnelsesapp og to-do list manager, og konsoliderer tre separate iOS-apper til en lett, rask applikasjon. Jeg elsker hvor strømlinjeformet det er også. Det kommer med taghåndtering, gjør sortering og organisering av alle notatene dine raskt og enkelt. Det har reddet meg flere ganger ved å hjelpe meg med å finne ut av prioriteringene og oppgavene mine gjennom riktig taghåndtering. Du kan ikke slå det detaljeringsnivået mens du fremdeles har en lett app som Simplenote.

En annen ting du trenger når du driver en liten bedrift er et sunt sinn. Å drive en virksomhet kan være mentalt, følelsesmessig og fysisk tappende. Da jeg startet, selv som en liten bedrift, var kaoset det førte forferdelig for mitt velvære. Tast inn Headspace (gratis, $ 12.99 / måned for premium). En legitim ex-buddhistisk munk grunnla dette selskapet (gå hør historien hans om How I Built This med Guy Raz). Det grunnleggende kurset er gratis for alle å bruke, men alle de andre tingene deres er låst bak abonnementet. Det hele er ekstremt høy kvalitet, og jeg har funnet det som kritisk for å hjelpe meg med å sovne og utvikle en følelse av velvære.

Bruk apper for å lage ro fra kaos

Noen fortalte meg en gang at det å starte en liten bedrift er litt som å oppdra en smårolling som aldri modnes og som alltid løper naken, hyped på sukker. Jeg tror det er relativt passende og nøyaktig. Det er viktig at du kan håndtere kaoset som en liten bedrift kan føre til, og disse appene vil hjelpe deg på den veien.

Toppkreditt: mavo / Shutterstock.com