HomeHvordanSlik utvider du skjermen i iPhones daglige kalender

Slik utvider du skjermen i iPhones daglige kalender

Jeg liker å legge til hendelser og gjøremålslister for bestemte dager i min iPhone Kalender-app. Slik utvider du den daglige kalendervisningen for å gjøre det enklere å lese og vise ytterligere informasjon som følger med hendelsen. Jeg pleier å gjøre dette om morgenen etter å ha lest tett pakket ord før jeg har hatt kaffe, er nesten umulig.

Relatert: Hvordan lage Legg til hendelser i kalender på iPhone iPad

  • Åpne kalender.
  • Trykk på en dag. For dette eksempelet viser jeg en dag jeg allerede har fylt med hendelser.
  • Standardvisningen vil se slik ut:
  • Plasser tommelen og pekefingeren på skjermen og strekk åpen for å utvide skjermen.
  • For å gjøre skjermen mindre, legg tommelen og pekefingeren på skjermen og strekk innover.