HomeAppsUtvalgt bruker: Hvordan eiendomsfotograf Luca Sforza bruker sin iPhone

Utvalgt bruker: Hvordan eiendomsfotograf Luca Sforza bruker sin iPhone

I hvert nummer av iOSApple magasinet, har vi iPhone-startsidene til mennesker fra forskjellige samfunnslag, slik at leserne våre kan se hvordan de bruker iPhone-apper for å imøtekomme en rekke behov. I vårutgaven sommer 2020 presenterte vi Luca Sforza fra Seattle, Washington. Luca driver en eiendomsfotograferingsvirksomhet kalt Lensit Studio. Verdenen av fotografering av eiendommer har utviklet seg de siste årene til å omfatte videoturer, drone-fotografering og virtuelle 3D-bilder, og appene på iPhone-en hans hjelper Luca å gjøre alt.

Verizon My Numbers (Gratis)

Denne appen lar meg legge til et bedrifts telefonnummer til min iPhone, så jeg vet om en samtale går til mitt personlige eller arbeidsnummer.

Acuity Scheduling (gratis)

Klienter kan bruke denne appen til å planlegge fotoshoots direkte fra nettstedet mitt. Jeg kan sette opp forskjellige avtaletyper, bestemme lengden på en økt og samle inn informasjonen jeg trenger for skuddet.

Waze (Gratis)

Gå til GPS-appen min lar meg sjekke hvor lang tid det vil ta å kjøre fra en eiendom til en annen til forskjellige tider av døgnet. Det minner meg om når jeg skal dra, så jeg kan planlegge skudd nærmere hverandre for å minimere bortkastet tid.

PayByPhone-parkering (Gratis)

Denne appen sparer meg for tid og penger ved å la meg betale minimum for parkering og sende meg en påminnelse 10 minutter før tiden min er ute. Hvis jeg trenger mer tid, kan jeg legge det til fra telefonen min.

Solsøker ($ 9,99)

Denne appen lar meg spore solens plassering når som helst på dagen eller året. Jeg bruker denne appen til å planlegge når jeg skal komme frem til en fotoseanse for å få det beste lyset.

Flykart (gratis)

Jeg bruker denne appen til å registrere hver flyvning og sørge for at jeg overholder alle lover og forskrifter om dronen min. Det lar meg sjekke ting som luftrommet og høydebegrensningene på mitt sted.

DJI Go 4 (gratis)

Det er her magien skjer. Når jeg kobler telefonen til dronens kontroller, kan jeg få tilgang til alle innstillingene og se hva dronen ser. Den har mange funksjoner, som å gå i bane rundt et motiv og fange avsløringsbilder.

Matterport Capture (gratis)

En stor del av virksomheten min er reality capture for eiendommer. Jeg bruker denne appen til å kontrollere 3D-kameraet mitt og lage interaktive 3D-turer med egenskaper.