HomeTilbehørAnmeldelse: Podcastvennlige Fokus-hodetelefoner fra ONANOFF

Anmeldelse: Podcastvennlige Fokus-hodetelefoner fra ONANOFF

Hvis du veksler mellom å lytte til musikk og podcaster eller nettkonferanser, er det et par hodetelefoner til det. ONANOFF sendte meg en anmeldelse-enhet av Fokus-hodetelefonene sine (49,99 dollar) for å prøve. Navnet er passende, som ved å trykke på en knapp kan du veksle mellom musikk- og stemmemodus, for å fremheve basslyd eller talte ord, alternativt. I tillegg er de dekket av stilig grått stoff på øreproppene, utsiden og pannebåndet. Jeg fant dem ganske behagelige å ha på lenge, delvis på grunn av stoffet, men også fordi ørepluggene går rundt ørene mine i stedet for å hvile på dem.

De er ikke trådløse Bluetooth-hodetelefoner, så du trenger en 3,5 mm adapter til iPhone-en din. Men du trenger ikke å bekymre deg for batterilevetiden. Selv om du kan finne billigere kablede hodetelefoner og til og med billigproduserte trådløse, gitt kvaliteten, er Fokus-hodetelefonene rimelig.

Mens de var hyggelige å bruke når jeg hørte på både musikk og stemme, prøvde jeg dem på et webinar, og de fremmøtte fortalte meg at mikrofonen ikke var bra. Mikrofonen er foran på utsiden av øreproppen, i stedet for en bommikrofon, så jeg ville ikke stole på den for det bruksetasjen. Også avspillingsknappen er nær lydbryteren for lydtype, så jeg tilfeldigvis hang på en telefonsamtale når jeg prøvde å bytte til tale. Jeg er sikker på at jeg ville få tak i det med mer bruk, men det var en overraskelse.

Pros

  • Komfortabelt stoff på øreklokker, utvendig og pannebånd
  • Komfortabel over øredesign
  • Spesiell knapp for snakket lyd
  • Fornuftig priset

Ulemper

  • Kun 3,5 mm tilkobling
  • Mikrofon er ikke bra
  • Avspilling / pause-knapp er i nærheten av vippebryteren for lydtype

Endelig dom

Fokus fra Onanoff er et godt valg hvis du hører på musikk og stemme, og kan bruke et 3,5 mm kablet hodesett.