HomeTilbehørGjennomgang: Lag ditt eget unike Apple Watch Band med Skinit

Gjennomgang: Lag ditt eget unike Apple Watch Band med Skinit

I løpet av de siste årene har jeg brukt Skinit til tilpassede selvklebende skinn og til og med telefonsaker, men jeg la nylig merke til at de også lar deg lage en Tilpasset Apple Watch Band ($ 45). Dette er ikke et klistremerke, men et klokkerbånd i kunstig lær med det bildet du tenker på trykket på overflaten. Jeg bestilte en til Valentinsdagen. Det ble en stor hit med min kone og sørger for en virkelig unik gave.

For designet mitt brukte jeg to bilder av valpehunden vår. En for klokken over og en for nedenfor. Jeg innrømmer at jeg måtte bruke noen Photoshop-ferdigheter for å få designen min helt riktig, og etterlate nok ensfarget farge over og under hovedbildene mens jeg unngikk hullene i klokkebåndet, men de fleste brukere burde være fornøyd med sitt nettbaserte interaktive designverktøy. Bare vær oppmerksom på orienteringen og la nok av en margin rundt kantene. Skinit-støtte sApple-klokker i enten 38 / 40mm eller 42 / 44mm størrelser. Til tross for den lave prisen for et tilpasset design, er bandet ganske godt laget og føles som ekte skinn.

Pros

  • 100 prosent unikt urband
  • Interaktivt designverktøy
  • 38 / 40mm eller 42 / 44mm støtte
  • Vellaget faux-lærrem

Ulemper

  • Å designe tar litt oppmerksomhet på detaljer

Endelig dom

Skinit lager mye mer enn tilpassede klistremerker, og det tilpassede Apple Watch Band lar deg vise din egen unike stil.