HomeHvordanApperHva som live betyr å finne min

Hva som live betyr å finne min

Finn mine – som er kjent som separate apper, finn min iPhone og finn vennene mine – er en stift Apple Native -app som lar deg finne dine venner og personlige Apple -enheter ved å få tilgang til GPS -lokasjoner. Du har kanskje lagt merke til den lille ”live” -merket under venner som deler beliggenheten sin med deg. Vi dekker alt du trenger å vite om hva det betyr når noens beliggenhet er live.

Hva er live sted på iPhone

Har du lurt på hva live betyr å finne iPhone? Finnen appen min lar deg dele din beliggenhet med venner og få dem til å dele sin beliggenhet med deg. Vi vil gå over alt om hva live -sted betyr på iPhone og hvordan du bruker det. Hvis du liker tips om å bruke Apple -enhetene dine, må du registrere deg for vår gratis tipset på dagen ! La oss komme inn på å finne min live -sporing.

Hva som live betyr å finne min iPhone

I Finn appen min på Apple -enheter, finner du en liten bildetekst som sier ”Live” under kontakter som deler sine lokasjoner med deg. Live -funksjonen lar deg se den andre personens beliggenhet i sanntid uten å måtte oppdatere appen. Dette betyr at du vil kunne se familien eller vennene dine når de kjører ærend eller finne dem enkelt hvis du er på en travel festival eller et stort kjøpesenter sammen. Dette er en utmerket funksjon, spesielt hvis du har barn som liker å leke ute eller streife rundt med venner.

Hvordan se live sted på Finn min

Før du kan se noens live -sted på Apples finne appen min, må du ha delt posisjonen din med kontakten, la dem godta og deretter dele deres beliggenhet med deg. For å gjøre dette, les gjennom artikkelen vår om hvordan du deler din beliggenhet med å finne min . Når du har delt din beliggenhet med venner eller familie, og de har delt deres med deg, fortsett til trinnene nedenfor.

 1. På din iPhone åpner du Finn appen min .
  "På
 2. Trykk på mennesker nederst til venstre.
  "Trykk
 3. Trykk på personens navn du vil spore.
  "Trykk
 4. Herfra vil du legge merke til den lille ”levende” bildeteksten under personens navn og adresse på stedet. Du vil kunne se når kontakten beveger seg på kartet.
  "Herfra

Hvordan aktivere live -sted i innstillinger

Har du problemer med å se vennenes live steder? Før du kan se en kontaktens live -sted i Finn appen min, må du sørge for at alle de riktige innstillingene er aktivert på iPhone. De fleste av disse innstillingene er på som standard, men hvis du har problemer, kan du gå gjennom disse trinnene for å sikre at alt nødvendig er aktivert.

 1. Først må du sørge for at du har live -sted som deles aktivert ved å gå til innstillinger .
  "Først
 2. Trykk på Personvern og sikkerhet .
  "Trykk
 3. Trykk på Location Services .
  "Trykk
 4. Veksle Location Services On. Det vil være grønt og til høyre når det er aktivert.
  "Veksle
 5. Gå deretter tilbake til innstillinger og trykk på Apple ID .
  "Gå
 6. Trykk på Finn min .
  "Trykk
 7. Veksle Del plasseringen min på. Det vil være grønt og til høyre når det er aktivert.
  "Veksle
 8. Trykk deretter på Finn min iPhone .
  "Deretter
 9. Veksle Finn min iPhone på. Det vil være grønt når det er aktivert.
  "Veksle
 10. Gå tilbake til innstillinger igjen og åpne Privacy & Security .
  "Gå
 11. Trykk på Location Services igjen.
  "Trykk
 12. Bla ned og trykk Finn min .
  "Bla
 13. Velg mens du bruker appen .
  "Velg
 14. Deretter kan du slå på presis beliggenhet . Det vil være grønt og til høyre når det er aktivert.
  "Deretter
 15. Til slutt, åpner du nå Finn appen min .
  "Til
 16. Trykk på meg nederst til høyre.
  "Trykk
 17. Veksle Del plasseringen min på. Det vil være grønt når det er aktivert.
  "Veksle

Pro tips: finn min live vs nå

Hvis du ser ordet ”nå” vises, betyr det at det ikke for øyeblikket sporer kontaktens beliggenhet. Det viser deg det siste kjente stedet for kontakten din, og du vil ikke kunne se dem når de beveger seg. Dette skyldes vanligvis sakte tilkoblingsproblemer i hver ende av GPS -en. Vanligvis oppdateres den automatisk og ganske raskt når den gjenvinner forbindelsen.

"Finn

Nå skal du kunne se vennene dine live steder, så lenge du har en god forbindelse og dere begge deler steder.