HomeHvordanSlik slår du på lommelykten på iPhone med "Hey Siri" i iOS...

Slik slår du på lommelykten på iPhone med ”Hey Siri” i iOS 12

Min iPhone har blitt noe jeg alltid har med meg, sammen med min nøkler og lommebok. Jeg har en bedre sjanse til å finne min iPhone i mørket enn si, baddørknappen på første forsøk. En av de mest nyttige tingene som iPhone gir meg, er lommelykt-funksjonen. Med oppdateringen iOS 12 kan jeg nå slå av og på lommelykten ved hjelp av ”Hey Siri” -kommandoer. Så hvis jeg sitter fast i mørket, ”Hei Siri” lyser veien.

Relatert: Slik slår du iPhone lommelykt på Av

Å være i stand til å slå på lommelykten med ”Hey Siri” stemme kommandoer kan gjøre ting enklere, spesielt hvis du allerede har hendene dine fulle.

  • Før du bruker ”Hey Siri” for å kontrollere iPhone-lommelykten, må du ha enheten oppdatert til iOS 12, og vær så sikker på at ”Hey Siri” er aktivert i Innstillinger, og enheten din har en Wi-Fi eller mobiltilkobling.
  • Du bør bare bruke enkle uttrykk som ”Hey Siri, slå på / av lommelykten” eller ”Hei Siri, lommelykt på / av.” Lengre kommandoer kan forvirre Siri.
  • Siri anerkjenner også ordet ”fakkel” for å bety det samme som lommelykt.

Siri kan ikke justere lommelyktens lysstyrke, men du kan gjøre det manuelt i kontrollsenteret.

  • Sveip ned fra øvre høyre hjørne av iPhone-skjermen for å åpne kontrollsenteret på iPhone X og nyere. Sveip opp på skjermen på tidligere iPhones.
  • Trykk ned på lommelyktikonet til den nye skjermen med justeringslinjen dukker opp.

  • Sveip opp eller ned på linjen for å skru opp iPhone-lampelysets lysstyrke opp eller ned.